Get to know JoJa

Woondecoratie en wanddecoratie artikelen op een kast.

Allereerst willen wij even zeggen dat we het super leuk vinden dat je op onze website terecht bent gekomen. Hopelijk kunnen we je inspireren en vind je iets leuks om jouw interieur een boost mee te geven.

Maar wie zijn wij? En wat doen wij?

Wij zijn Jocelyne en Jay en wij hebben in 2020 onze eigen onderneming gestart. JoJa is letterlijk een mix van ons: Jo (Jocelyne) en Ja (Jay) [Djo-Dja]. Onze gedeelde interesses en passies komen terug in dit merk en dat is goed te zien. Beide hebben we een voorliefde voor Indonesië en zit het ook bij ons beide in onze roots.

Naast dat we altijd al een eigen onderneming hebben willen starten, zijn we beide ook zeer gedreven om meer te leren en te ontdekken. Om deze redenen hebben we onze ideeën op een rijtje gezet en is JoJa ontstaan.

Onze achtergrond is marketing gerelateerd en zijn we hierbinnen ieder een andere weg ingeslagen. Jay heeft de meeste kennis op gebied van de online marketing en Jocelyne meer de creatieve kant van marketing, zoals Social Media marketing. Naast onze marketing achtergronden hebben we door de jaren heen ook veel ervaring op gedaan binnen andere leervakken. Zo hebben wij het voordeel alles in house te kunnen organiseren en op te zetten. Doordat Jocelyne meer het creatieve brein achter het merk is en Jay meer het technische, vullen we elkaar goed aan en kunnen we ook veel van elkaar leren.

JoJa is geïnspireerd op het land en de cultuur van Indonesië. De natuurlijke materialen en kleuren die terug te vinden zijn in onze collecties geven de sfeer en het karakter van het land goed weer. De leveranciers in Indonesië werken netjes, creatief en gedetailleerd. En dit was precies wat wij ook zochten.

Wij streven naar de beste kwaliteit en de rijkste uitstraling in onze producten. Daarom zijn onze collecties ook met zorg samengesteld en vormt het in zijn totaliteit een mooi geheel.

Wij vinden het belangrijk dat onze woonaccessoires en lifestyle artikelen makkelijk te combineren zijn met elkaar, maar ook binnen ieder interieur met andere elementen. De basis zit in de kleur van het huis en de grote meubels die geplaatst zijn, maar je maakt je huis pas echt gezellig met unieke sfeerelementen en producten waar je tijdloos naar kan blijven kijken.

Get inspired by onze collectie en hopelijk kunnen we jouw huis voorzien met een prachtstuk uit Indonesië!

Liefs,

Jocelyne & Jay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *