Binnenkijken bij @Brielshuysje

Schelpen Ketting decoratie met veren

Niets is leuker om even binnen te kijken bij iemand anders in huis. Even spieken hoe een ander zijn huis heeft ingericht, geïnspireerd raken en wellicht een aantal tips & tricks kopiëren. Wij gaan daarom even binnenkijken bij @Brielshuysje. Benieuwd naar haar verhaal? Lees dan snel verder!

Brielshuysje:
Nu we veel tijd binnenshuis doorbrengen, denk ik dat iedereen toch wel geschoven heeft met spulletjes in huis om de sfeer thuis iets aangenamer te maken. Sfeer wordt in het woordenboek beschreven als “stemming die ergens hangt”, maar voor mij is het zoveel meer. Sfeer is warmte en een gevoel van thuis. Niets is zo fijn als de deur thuis opendoen, binnenstappen en denken: “Dit is mijn thuis.”

Accessoires zijn bij uitstek het middel om dat thuisgevoel leven in te blazen. Sinds we verhuisd zijn, is onze smaak enorm veranderd. Waar ik voorheen zoveel mogelijk, voor zo min mogelijk geld wilde scoren, vind ik het nu belangrijk om te investeren in mooie items die lang mee gaan. Mijn vriend en ik zijn helemaal weg van authentieke ornamenten en schelpenkettingen. Ze stralen warmte en luxe uit en daarnaast worden we weer even meegenomen naar onze fijne vakantie naar Bali.

En dat bedoel ik dus: met de juiste accessoires geef je een ziel aan je huis. Hiervoor ben je bij JoJa echt wel aan het juiste adres. De schelpenketting met veren heeft bij ons op het dressoir in de slaapkamer een plekje gekregen. Wij combineren dit ornament met andere authentieke items, die hetzelfde gevoel uitstralen. Ik hou ervan om te schuiven met spulletjes, dus hoe fijn is het dat ik zo’n eye-catcher eindeloos kan combineren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *